avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca un dosar penal s-a clasat cu motivatia ca fapta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca un dosar penal s-a clasat cu motivatia ca fapta nu este ...

Daca un dosar penal s-a clasat cu motivatia ca fapta nu este prevăzută de codul penal dupa 4 ani de cercetari ,se mai poate introduce actiune civilă pentru despăgubiri avand in vedere ca termenul de introducere a actiunii este de 3 ani?
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 12:17, 8 Octombrie 2024
Constituirea de parte civilă în dosarul penal întrerupe prescripția. Dacă s-a constituit parte civila, răspunsul la intrebarea dvs. atâat cât se poate aprecia fără strudiul actelor este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un ... Vasile014 Vasile014 Buna ziua! In urma cu 4 ani de zile am fost implicat intr-un accident unde am lovit doi pietoni pe trecere care traversau regulamentar. Vina a fost a mea si ... (vezi toată discuția)
Ce lege penala se aplica + cererea prejudiciu, in ce temei ? + sanctiuni +.... oanaportar oanaportar Intr-un Dosar penal, unitatea noastra are calitatea de parte vatamata. Dosarul de la Parchet este din anul 2009, impotriva a 3 salariati. Dosarul de pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ar trebui sa introduc acțiune în instanță pt despăgubiri ... Velkan Velkan Bună ziua Ar trebui sa introduc acțiune în instanță pt despăgubiri daca am depus plângere penală și m-am constituit parte civilă în procesul ... (vezi toată discuția)