avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Locuiesc intr.un condominiu ( o vila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Locuiesc intr.un condominiu ( o vila impartita in 2 apartamente, al meu si al vecinei), amandoua avem cate o camera la beci si as dori sa cumpar camera de beci a vecinei. Intrebarea mea e cum fac sa o scot din schita si cadastrul ei si sa o inc

Buna ziua!
Locuiesc intr.un condominiu ( o vila impartita in 2 apartamente, al meu si al vecinei), amandoua avem cate o camera la beci si as dori sa cumpar camera de beci a vecinei. Intrebarea mea e cum fac sa o scot din schita si cadastrul ei si sa o incadrez la schita si cadastrul meu?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:00, 8 Octombrie 2024
Vecina dezmembrează, vă vinde, după care faceți alipire sau nu. Probabil vecina va adăuga costul dezmembrării la preț

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru incomplet ged ged Vreau sa fac o cumparare a unui imobil (apartament in vila cu mai multe apartamente) Cred ca ca proprietarul a facut un cadastru incomplet, nu include niste ... (vezi toată discuția)
Situatie corespondenta suprafata pivnita cf / suprafata de facto huacasinc huacasinc buna ziua, as avea nevoie de ajutorul d-voastra intr-o chestiunea privind o pivnita. am cumparat anul trecut un apartament intr-o cladire veche, iar pe cf e ... (vezi toată discuția)
Cadastru fals? buna seara, in ianuarie, 2021, am cumparat o casa. ... CatalinM1989 CatalinM1989 Cadastru fals? Buna seara, In Ianuarie, 2021, am cumparat o casa. Avocatii au verificat toate documentele si si-au dat acordul ca pot semna contractul de ... (vezi toată discuția)