avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata divort

Sotul a facut cerere de divort in care cere ca eu sa platesc 50% din cheltuielile de judecata si din onorariul avocatei lui.
Exista un articol din codul civil la care sa fac referire ca nu sunt de acord sa platesc in conditiile in care el a cerut divortul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noi nu va putem spune ce va dispune instanta. Noi va putem arata textul legal si va spunem ca instanta va decide. Ca ni se pare noua intr-un fel, ok, dar noi nu stim atitudini procesuale, acte din dosare, cauze, dovezi... Daca sunt dovezi ca el nu a vrut la notar, daca nu... nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare in procesul civil Mihaelasam Mihaelasam Am o speta in care sunt nedumerita. Intr-un dosar avand ca obiect stabilire pensie de intretinere minori, tatal parat a fost de acord prin intampinare cu ... (vezi toată discuția)
Divort elisabeta5 elisabeta5 Dupa 21 ani de casnicie doresc sa divortez. In cazul in care nu pot prin acord, pot invoca doar nepotrivirea de caracter? Este necesara prezenta paratului la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte nickminatorul nickminatorul Daca sotia mea a introdus actiune de divort,imi trebuie si mie avocat sa ma reprezinte? Daca nu,cheltuielile ei de judecata vor fi suportate de mine? Multumesc ... (vezi toată discuția)