avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare croitoreasa ca tehnician cu diploma de bac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare croitoreasa ca tehnician cu diploma de bac

Buna ziua!

Doresc sa angajez o persoana croitoreasa care nu are studii de croitor dar are diploma de bac. Pot sa o angajez ca tehnician, de ex COD COR 311917?
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2024
Bogo4us, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogo4us , utilizator 16:30, 8 Octombrie 2024
Puteti sa o angajati .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor ... oana.velicu oana.velicu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie, am un viitor angajat si nu stiu pe ce functie COR sa-l incadrez, o sa fie in departamentul IT, suport ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau medii la cod cor? vaylet vaylet Am un angajat cu 12 clase absolvent de liceu cu specializare - Tehnician in activitati economice (asa scrie pe certificat)-fara bac. Cei de la somaj ... (vezi toată discuția)