avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... S.R.L dat in judecata .Buna seara.Detin un S.R.L (unic ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

S.R.L dat in judecata .Buna seara.Detin un S.R.L (unic administrator) si am urmatoarea ...

Buna seara.Detin un S.R.L (unic administrator) si am urmatoarea problema: de aprox 22 luni am ramas in urma cu plata chiriei la asociatia de locatari de la care am inchiriat spatiul de lucru.la aceasta suma,mi au adunat si fond de rulment + fond de "reparatii" (in contextul in care nimeni nu are acces in afara de mine in spatiul inchiriat) plus penalizari de 0,2% pe zi .Am incercat sa rezolv pe cale amiabila cu presedintele asociatiei pentru o reesalonare a sumei respective,deoarece suma este calculata de dansii pe 22 luni dar contractul de inchiriere a expirat dupa 12 luni si nu l-au prelungit.a zis da,discutam,dar astazi am primit o somatie de plata pe numele firmei mele in 5 zile a intregii sume.Ce risc daca nu voi gasi intelegere pe cale amiabila si se ajunge la proces ?Specific ca nu a fost rea intentie din partea mea,ci incapacitate de plata.Multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:38, 8 Octombrie 2024
Buna ziua

Riscati in primul rand ca firma si in anumite cazuri dvs personal sa fiti executati silit. Apoi riscati evacuarea din spatiul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata fond de reparatii nloc simo34 simo34 Ma poate obliga Asoc .de bloc sa platesc fond de reparatii,daca nu sint multumita de reparatiile facute? (vezi toată discuția)
Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizare neplata cote intretinere stef55 stef55 Buna ziua, Am o nelamurire la modul de calcul al penalitatilor restantierilor unde locuiesc. S-a hatarat in Adunarea Generala ca celor restantieri sa li se ... (vezi toată discuția)