avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am nevoie de parerea dvs. Sunt in etapa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am nevoie de parerea dvs. Sunt in etapa dintr-un divort ...

Buna ziua! Am nevoie de parerea dvs. Sunt in etapa dintr-un divort amiabil, cu minori, la care negociem un program de legaturi personale al tatalui cu fiica in varsta de 1,5 ani. Printre altele, eu am propus ca atunci cand vom dori sa plecam cu copilul din tara, sa ne anuntam cu 1-2 luni inainte unde urmeaza sa plece copilul, cu cine, unde se vor caza si in ce perioada. Nu se pune problema sa nu imi dau eu acordul, prin notar, dar ca orice mama/ parinte, vreau sa stiu, din timp, unde va merge copilul meu, cu cine va sta, cat timp, nu sa aflu peste noapte ca e cu tatal prin “Burkina Fasso”. Poate fi ceruta treaba asta cumva ca sa fie o obligatie sau ea ramane doar o obligatie morala pt parinti… si daca nu se vrea a-l informa pe celalalt despre detaliile calatoriei, nu-l informezi, si-l lasi asa, sa se ingrijoreze? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
Monamonicam, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:19, 9 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, poate nici el nu știe detaliile astea cu 1 luna 2 înainte , dar ca să va dati acordul, trebuie sa va aducă la cunoștință tot ce doriți sa știți în legătură cu copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri JulienR JulienR As vrea sa stiu care sunt pasii procedurali intr-un caz de incest(tata-fiica),fiica are15 ani,tatal este cercetat in libertate.Familia are 4 copii(3 fete 1 ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor lilianateo lilianateo Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am trait 8 ani in concubinajt cu un barbat cu care am un baietel de 5 ani care ii poarta numele. In ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna alexandraralea alexandraralea Buna seara, Am divortat de sotul meu in 2014,avem custodie comuna,copilul are domiciliul stabilit la mine. Am ramas in relatii bune cu fostul sot,pentru ... (vezi toată discuția)