avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un vecin care terorizeaza scara blocului, are o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un vecin care terorizeaza scara blocului, are o problema cu ...

Vecin care terorizeaza scara blocului

Are o problema cu cineva sau cu toti. Pe etaj, sunt 5 apartament, din care 3 sunt locuite (de mine, o vecina si domnul care terorizeaza).
L-am prins din 15 Septembrie aproximativ in care pana in prezent iese din apartament, urla, zice ca se usureaza pe toata scara si ca il doare-n .. de toti.

Ideea e ca am avut o conversatie cu el in data de 06.10.2024. M-am intalnit cu el in fata apartamentului, el statea la tigara in casa scarii si eu ieseam din apartament. "Eu: Salut", "El: Salut", "Eu: Ce faci, cum esti?, "El: Bine, fumez, tu?", "Eu: Ma duc dupa sotie.", "El: Si veniti inapoi?", "Eu: Pai aici e casa noastra", "El: Nu vindeti apartamentul? Nu am bani da daca il vindeti, sa nu ziceti la nimeni si sa veniti la mine prima data.", "Eu: Nu stiu, poate mai incolo", au mai fos cateva repetari de genul, "El: Ca vorbesc si cu Doamna Florica (Vecina) si o fac eu sa plece, adica nu o fac sa plece si vorbesc cu ea sa-mi vanda mie apartamentul", am zis ok si am plecat.

Din acesta conversatie, reiese ca terorizeaza vecinii si chiar si el zice ca ii terorizeaza pe toti pana pleaca. Chiar in dimineata asta pe la 08:30 09.10.2024 a iesit afara si a strigat ca "Cine vrea liniste sa se mute din scara.".

Ideea ca urla, sa urle, dar problema ca nu stiu daca este alcoolic sau drogat, si eu mizez pe drogat. Aici din pct meu de vedere e o problema mare, fiindca mi-e frica atat pentru mine, dar mult mai mult pentru sotia mea. Doamne feri sa aiba el o criza si sotia mea sa fie singura, sa se lege de ea. Fiind drogat, te poti astepta la orice.

M-am interesat putin si din cate am vazut, nu prea pot sa fac mare branza, adica: daca sun la politie si reclam, se alege cu amenda si cel mai probabil o sa escaladeze situatia. Daca ma duc sa fac plangere la administratie, cred ca din pct de vedere legal ei nu prea au ce sa faca. In judecata sa-l dau pentru ce? Ca nu stiu.

Si aici intervine intrebarea: Ce pot sa fac ca sa nu imi mai fie frica, sa nu stau cu gandul ca asta ar putea sa faca vreo tampenie pe care sa o regretam toti? Cum il opresc? Unde, ce, cum pot sa fac plangeri? Si daca o plangere de la toti vecinii sau sa facem ceva toti vecinii ca sa se opreasca.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
pescarualexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: pescarualexandru , utilizator 16:44, 11 Octombrie 2024
Am inteles, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ne adresam daca avem probleme cu un vecin recalcitrant? lispas lispas Suntem o familie cu doi baieti, unul de 2 ani si 2 luni si cel mic are o luna, si de curand am achizionat un apartament nou. De cand ne-am mutat avem probleme ... (vezi toată discuția)
Hartuirea iiuliana72 iiuliana72 Buna ,problema mea este cu un vecin,de mai mult de un an ne hartuie fara incetare ne-a adus politia de mai multe ori la usa noaptea,ne-a acuzat ca furam apa ... (vezi toată discuția)
Fumat in scara blocului FantastiqueJaques FantastiqueJaques Buna ziua, Am o nelamurarie : fumatul in scara blocului este legal? M-am mutat de curand intr-un apartament nou. In blocul respectiv exista un fel de ... (vezi toată discuția)