avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune civila

Buna. Cine imi poate spune si mie cum sa procedez pentru ca unei societati comerciale sa i se anuleze o amenda administrativa in urma unui proces penal de calomnie? Ce actiune sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:33, 7 Noiembrie 2006
fiind data de instanta se ataca cu apel:O
Calomnia se judeca la plangere prealabila.
Calomnia era o infractiune care se judeca in instanta pe procedura plangerii prealabile. Calea de atac - recursul. Dar totusi, nu am inteles speta colegei. Pentru ce s-a aplicat amenda administrativa?
nu prea le am cu penalul dar cred ca se ataca cu apel
Pai calomnia a fost dezincriminata. Daca amenda a fost stabilita in proces penal, asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa platesti nimic?
Ultima modificare: Joi, 2 Noiembrie 2006
mars0212, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde se introduce recursul conform vechiului cod de procedura penala? eusaisapte eusaisapte unde se introduce recursul conform vechiului Cod de procedura penala, daca hotararea masurii de siguranta e a Curtii de apel? (vezi toată discuția)
Apel ContSters75393 ContSters75393 Cand se pote declara apel din partea partii vatamate? De exemplu pentru art 180 CP sau 181 CP se poate cere apel la curtea de apel BUCURESTI ? Sau am dreptul ... (vezi toată discuția)
Noul cpp riciardtimofte riciardtimofte Noul cpp prevede o singura cale de atac, recursul? Ce se intampla cu cauzele care au fost judecate in prima instanta la tribunal, apoi in apel la CA si 1 feb. ... (vezi toată discuția)