avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit restant pt o mașină care nu mai exista de 10 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit restant pt o mașină care nu mai exista de 10 ani

Unchiul meu a decedat și eu sunt moștenitor testamentar. Dupa decesul unchiului am aflat că nu este platit impozitul pt locuință și mașina de multi ani. De 10 ani decedatul nu a mai avut mașină și nici nu am găsit în casa vreun act referitor la mașina pe care a detinut-o cu 10 ani in urma.
In calitate de moștenitor, eu trebuie să plătesc impozitul pt locuință, dar și pt mașina pe care nu o mai detinea de 10 ani ?!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:21, 9 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate datoriile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează dacă masina mai exista sau nu atât timp cât nu a fost radiata și a rămas în evidentele adm financiare.Acceptand mostenirea activul existent ați preluat și datoriile..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament gasit la multi ani de la deces danaver danaver Buna ziua, Facand ordine printre actele din casa am gasit un testament al unui prieten al bunicilor mei care ne lasa mie si surorii mele toata masa lui ... (vezi toată discuția)
Impozit auto restant MishP MishP Buna seara, Va solicit sfatul pentru urmatoarea situatie: Proprietarul, detinator auto, a decedat in 12.2010. Apartinatorii au mers astazi la Adm ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune in instanta si cerere despagubiri ContSters311324 ContSters311324 Buna ziua, As vrea sa va expun cazul meu si sa va rog sa imi acordati putina asistenta. In urma decesului bunicului meu, a ramas ca masa succesorala o ... (vezi toată discuția)