avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In acest an a decedat tatal. El impreuna cu mama (in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In acest an a decedat tatal. El impreuna cu mama (in ...

Buna ziua

In acest an a decedat tatal. El impreuna cu mama (in viata) au un apartament.
Apartamenul este intr-un oras, iar eu cu fratele meu locuim in alta tara.
Am cazut de acord ca mama sa cedeze drepturile in favoarea noastra si apoi sa vanda apartamentul, mandatand-o in acest sens.
Care ar fi etapele, va rog, pt realizarea acestei vanzari?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:07, 14 Octombrie 2024
Intocmirea documentelor se poate face oriunde sau doar in orasul unde este locuinta?
Moștenirea se dezbate în localitatea unde defunctul a avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorineldobre sorineldobre Respectele mele tuturor ! Vreau sa fac o succesiune in urma decesului mamei mele in 30.08.2023 . Am succesiunea de pe urma decesului tatalui meu in care masa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit ... Nicuionn Nicuionn Buna ziua! Tatal meu a decedat si are 2 apartamente , 1 provenit din mostenirea de la mama lui si unul luat in timpul casatoriei cu mama + un autoturism.Mai am ... (vezi toată discuția)