avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua . Ma poate trimite la alt punct de lucru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua . Ma poate trimite la alt punct de lucru dar aceasta ...

Bună ziua . Ma poate trimite la alt punct de lucru dar aceasta este alta firmă a patronului. .Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 10 Octombrie 2024
Da, va poate trimite prin delegare sau detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare servici labuta labuta Eu locuiesc la 40 km de firma unde lucrez iar seful meu avand lucrari de teren( firma privata) ma mai trimite de aici la 70km, deci efectuez zilnic 80 pana la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in ce conditii pot lucra angajatii unei firme romanesti ... altikon@gmail.com altikon@gmail.com Buna ziua. In ce conditii pot lucra angajatii unei firme romanesti la un punct de lucru, ( al acestei firme ), deschis in Franta si ce acte trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Mutare in alt oras Andrei Dima Andrei Dima Buna ziua, angajatorul inchide punctul de lucru din orasul unde lucrez eu si ma obliga sa imi iau tot concediu in zilele de preaviz, avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)