avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am lucrat ca asistent farmacie din 2017 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am lucrat ca asistent farmacie din 2017 pana in 2020 ...

Buna ziua.Am lucrat ca asistent farmacie din 2017 pana in 2020 cand am ramas insarcinata ,si am nascut in august 2020.Am avut o perioada de 3 luni post natal,dupa nastere 2 ani crestere copil.As dori sa stiu daca cei 2 ani pentru crestere copil se iau in considerare ca fiind angajat,al farmaciei respective sau nu.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 11 Octombrie 2024
Perioada concediului pentru creșterea copilului constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere a copilului (2 ani) se ia in considerare la calcularea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Nu mi se calculeaza concediu de crestere copil ca vechime in munca Corina Izabela Corina Izabela In 8 august 2011 am nascut-o pe Anastasia. Am stat 3 ani in concediu de crestere copil ( pana in august 2014). Contabila de la locul de munca mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii bondarul77 bondarul77 BUNA ZIUA.as dori sa stiu daca se ia in calcul ca vechime in campul muncii si anii de crestere copil 1-3 ani cat si pana la 7 ani pentru copii cu grad de ... (vezi toată discuția)