avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca Daca am avut un angajat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca Daca am avut un angajat cu CIM pe ...

Contract individual de munca
Daca am avut un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata care a avut contractul suspendat pe perioada exercitarii mandatului de ales local (3 mandate) la revenire ii fac act aditional cu toate modificarile survenite in acest timp, care nu sunt putine, sau ma pot prevala de vreo prevedere legala si sa ii fac un CIM nou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 10 Octombrie 2024
Ii faceti o decizie de incetare a suspendarii, de reluare a activitatii si de modificare a salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim mmarianne mmarianne Buna ziua, Unei salariate ( A ) ii inceteaza suspendarea CIM pt concediu crestere copil la data de 11 octombrie. Pe postul respectiv exista un salariat ( B ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)