avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am împotriva fostului soț ordin de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am împotriva fostului soț ordin de protecție ...

Bună seara. Am împotriva fostului soț ordin de protecție pe 6 luni. În data de 9 noiembrie expira.
Cu cât timp înainte se poate prelungi ordinul de protecție, unde se merge pentru a prelungi si ce acte trebuie la dosar?
Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: all3x@ndra , utilizator 08:39, 11 Octombrie 2024
Solicitați în instanta prelungirea făcând dovada ca motivele inițiale subzista,au apărut motive noi,fostul soț nu a respectat ordinul etc.
Cu cât timp trebuie făcut cererea pentru prelungire ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca cer un ordin de protectie exista totusi drept de vizitare al copilului minor de 6 ani? Vicky1 Vicky1 Buna seara. In cazul in care se obtine un ordin de protectie impotriva tatalui agresiv, fostul sot si acesta cere sa isi vada copilul, mai are acest ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
In urma cu aproximativ 1 an si 3 luni am depus cerere pt divort. ... Doina000 Doina000 In urma cu aproximativ 1 an si 3 luni am depus cerere pt divort. Sotul a primit ordin de restrictie initial 5 zile apoi s a prelungit cu 3 luni,fiind evacuat ... (vezi toată discuția)