avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Ce poate păți un profesor dacă trimite ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Ce poate păți un profesor dacă trimite din greșeală ...

Bună ziua! Ce poate păți un profesor dacă trimite din greșeală un mesaj către elevi la o ora nepotrivita, cum ar fi 2:00? Mentionez că profesorul respectiv se află în CM și a încercat să dea un mesaj programat. Intenția nu a fost nicicând să deranjeze copiii! Cum îl poate sancționa școala, dacă se incearca acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
Gecko, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:02, 11 Octombrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mesajele trimise pe email/messenger reprezintă POȘTĂ ELECTRONICĂ.
Ce contează ora la care le-a trimis, că doar n-a fost o hărțuire`?
Elevii au citit informația primită dimineața când s-au trezit.

Dacă poștașul îți pune un plic la o oră târzie, face ceva rău.
La mine odată a venit poștașul cu o recomandată seara la ora 17:00

Școala n-ar prea avea motiv să-l sancționeze, iar dacă îl sancționează abuziv, poate contesta la instanța civilă.
Mesajele scrise (nu mesageria vocală) pot fi trimise la orice oră din zi și din noapte.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Umilire copii la scoala RLS RLS Buna ziua, la o scoala gimnaziala din Satu Mare din lipsa salilor de clasa doua clase de a V-a se muta in fiecare ora in alta sala de clasa. Azi la ora de la ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu vecinul care... sforaie Lidiuca Lidiuca Buna ziua Am o mare problema cu vecinu care sta sub mine la et. I. Nici de un jumatate de an nu ne-am mutat aicea si in prima noapte cand am dormit ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt profesor diriginte și am o problemă cu o ... xlayoana xlayoana Bună seara, sunt profesor diriginte și am o problemă cu o eleva nou venită în clasa mea, a XI- a. Această fată are 21 de ani, față de colegii ei ... (vezi toată discuția)