avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, dețin 2/3 dintr-un apartament la parterul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, dețin 2/3 dintr-un apartament la parterul unei vile ...

Bună ziua, dețin 2/3 dintr-un apartament la parterul unei vile din orașul Bârlad,toate contractele de utilități sunt pe numele meu.persoana care deține 1/3 din acest ap. a închiriat fără acordul meu cu un contract de comodat dar în realitate ia bani de la chiriași.eu locuiesc în București,cum trebuie să procedez,avocat, poliție,ANAF?
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:28, 11 Octombrie 2024
Buna ziua,

Ati luat legatura cu celalalt coproprietar pana la acest moment? Ati avut vreo discutie in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere mai multi proprietari nicole2619 nicole2619 Buna ziua, Am nevoie de cateva lamuriri in legatura cu un contract de inchiriere pe care vreau sa il inchei si sa il declar la ANAF: eu sunt proprietara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte de inchiriere ancasb ancasb buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca contractele de inchirire si cel de comodat se inrgistreza undeva?Detin ambele contracte si nu stiu cum sa procedez si daca ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - sediu social Alibur Alibur Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma care va avea ca sediu social apartamentul in care locuiesc. Eu detin (prin act de vanzare -cumparare) jumatate din ... (vezi toată discuția)