avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Abuz dezvoltator imobiliar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Abuz dezvoltator imobiliar

Buna ziua,

Am achizitionat un apartament aferent cu terasa (privata, trecuta integral in CVC). Acum, dupa cateva luni dezvoltatorul vrea sa monteze pe o bucata din terasa respectiva tubulatura de aerisire (cica pentru a lua avizul ISC). Problema este ca eu nu am fost notificat inainte de a cumpara ca o bucata din terasa apartamentului va fi folosita in acest scop.

Este legal sa monteze tubulatura aceea, luandu-mi mie din suprafata terasei? Mai ales ca nu am fost informat cand am cumparat ca va exista lucrarea respectiva? Ce pasi as putea urma ca sa opresc constructia acelei tubulaturi?
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
Andolini04, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui să procedăm, pentru a nu fi ulterior acuzați că avem un privilegiu asupra unei părți comune de condominiu? junealina junealina Urmează să achiziționez (am achitat avansul), direct de la dezvoltator, un apartament aflat la ultimul etaj (VI) al unui bloc aflat în construcție, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un ... Lianacg Lianacg Buna ziua, Apartamentul meu este situat la etajul 3 si am un balcon care iese in exteriorul blocului si nu are acoperiși, este sub cerul liber. La etajul 4 ... (vezi toată discuția)
Extindere apartament fara autorizatie pas_2017 pas_2017 Buna ziua, am cumparat un apartament cu 3 camere,mansarda, ulterior dupa foarte multe infiltratii ale apei prin acoperis am studiat autorizatia de constructie ... (vezi toată discuția)