avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani netrecuti in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani netrecuti in Revisal

Buna ziua!
Am lucrat ca Administrator bloc cu conventie din 2003 si CIM din 2006,
Acum in prag de pensionare am primit adeverinta ca sunt inregistrat in revisal din 2017,
Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 13 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Conventiile civile nu au ce sa caute in REVISAL si nici perioadele din 2006.
- Munca prestata in temeiul unui contract individual de munca constituie vechime in munca.

- in Revisal se înregistrează, anterior începerii activității, datele pentru persoanele care urmează să desfășoare activitate în baza unui contract individual de muncă încheiat potrivit prevederilor Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

2. Actul normativ care reglementeaza REVISAL-ul este de la 01.08.2011.
Multumesc !
Mergeți la Casa de Pensii și luați de acolo adeverința de vechime. După aceea se calculează vechimea în muncă pentru pensionare.
Casa de pensii nu elibereaza adeverinte de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila - vechime in munca andreeammihai andreeammihai Buna ziua, In perioada 2013-2015 am lucrat cu contract de conventie, am scos stagiul de cotizare de la Casa de Pensii Bucuresti. Din noiembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca dupa iesirea la pensie aureliao2015 aureliao2015 Buna ziua Ce tip de contract de munca se mai poate incheia dupa data pensionarii si ce contributii se mai platesc la stat ? Se mai pot intocmi conventii ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am un salariat care a primit decizia de pensionare pentru limita de varsta (reducere varsta standard de pensionare pt conditii deosebite) si ... (vezi toată discuția)