avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau să cumpăr un apartament dintr-un imobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau să cumpăr un apartament dintr-un imobil construit cu ...

Vreau să cumpăr un apartament dintr-un imobil construit cu 3 apartamente. Intabularea este făcută pe 2 proprietari care dețin 1/1 din imobil, Cum cumpăr doar un apartament și apoi cum aș putea să vând? Nu înțeleg ce înseamnă 2 persoane la intabulare față de o singură persoană (s-a spus ca o persoană este minoră din cele două trecute în intabulare).
Cel mai recent răspuns: Alister , utilizator 17:19, 31 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adică sunt doi coproprietari ai acelui apartament.
De exemplu, pot sa fie: sot-sotie, mama-fiu, frate-sora sau pur și simplu două persoane care au pus bani la comun și au cumpărat împreună acel imobil ori mai multe persoane care l-au moștenit.
Sunt fel de fel de situații.
Dacă unul din coproprietari e minor, e necesara încuviințarea instantei pentru vânzare și desemnarea unui curator, care sa semneze contractul în numele minorului.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .va scriu pentru o prietena al cărei soț are cancer ... ÞUCMEANU SIMONA MARIA ÞUCMEANU SIMONA MARIA buna ziua .va scriu pentru o prietena care sotul ei are cancer pilmonar stadul 4 cu metastaze pulmonare, esofagiene si cerebrale . Ei au construi o casa ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 22 ani. in 1998 m-am casatorit, au urmat 2 fii, ... mihaelamihaelamihaela mihaelamihaelamihaela Succesiune dupa 22 ani. In 1998 m-am casatorit, au urmat 2 fii, iar in 2012 am ramas vaduvaa 27 ani cu copil de 4 ani, respectiv 3 luni. Am ramas cu cei 2 ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Admin.John Admin.John Ce se poate face la vanzarea unui apartament,cand sunt proprietari, doua persoane si una din persoane nu doreste sa l vanda.Se ajunge la proces?Va multumesc. (vezi toată discuția)