avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 20 de ani am cumparat un teren pentru care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 20 de ani am cumparat un teren pentru care am platit impozit ...

Acum 20 de ani am cumparat un teren pentru care am,platit inpozit ,acum i am facut cadastru nou .. ,a reiesit,ca am cu aproape 900 mp mai putin decat in acte si ca o parte din El, este intravilan, ..mi sa spus sa merg la registrul agricol la primarie pt al declara zis si facut ...dar cei,de la registrul agricol l au trimis la serviciul impunere persoane fizice .Acum vin si intreb de ce l au trimis la serviciul impunere persone fizice si de ce il tin de 3 saptamani la ei ? Ce poate dura atat in era digitala?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:32, 11 Octombrie 2024
Pentru ca trebuie recalculat impozitul. Intravilanul are alta valoare de impunere față de extravilan.
Și durează atât pentru ca s-a dat o amnistie fiscală, se așteaptă normele de aplicare și modul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii la urmatoarea problema: - urmeaza sa cumpar un teren care in acte este trecut ca fiind extravilan. Am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren... litoral53 litoral53 in anul 2002 am cumparat cu acte legalizate la notar, de la o familie 2400 mp teren extravilan. intre timp, primaria l-a introdus in intravilan agricol iar mie ... (vezi toată discuția)
Constructie casa extravilan si intabulare cu pozitionare incerta cristinafv cristinafv Buna ziua, am cautat raspuns intrebarii mele si in cadrul unor societati si institutii specializate in domeniu, insa nu m-am lamurit, din aceasta cauza va cer ... (vezi toată discuția)