avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am vândut aparatură profesională pentru un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am vândut aparatură profesională pentru un restaurant și ...

Am vândut aparatură profesională pentru un restaurant și am convenit printr-un contract ca plata să fie făcută în rate numai ca persoană căruia i le-am vândut a rămas restanță cu plata a 2 rate și m-a tot amâna ce pot face ca să îmi recuperez banii
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:27, 13 Octombrie 2024
Trimiteti o notificare de punere in intarziere.. Daca nici in acest caz nu va plati, atunci fie actionati in instanta, fie la mediere.
În funcție de cuantumul factiurilor aveți la îndemână mai multe demersuri judiciare care trebuiesc analizate impreuna cu un avocat.Nu cred ca medierea este o solutie atât timp cât concetățenilor noștri nu le pasa de amenințări cu procese,respectul pt justiție este scăzut etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere pentru neplata chirie SAUNDU SAUNDU Buna ziua,cind poate propietarul si ce demersuri trebuie sa faca daca chiriasul nu a platit chiria pe ultimile trei luni. Va multumesc (vezi toată discuția)
Neplata renta viagera bendisionesco bendisionesco Buna ziua, Parintii mei au vandut mie si uneia dintre surori, ambele cu rezidenta si in strainatate, apartamentul cu clauza de uzufruct si renta viagera ( o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu proprietarul apartamentului Maydelline Maydelline Locuiesc din august intr-un apartament in chirie cu o prietena. Inca de cand ne-am mutat am rugat proprietarul sa vina sa ia lucrurile pe care le mai avea prin ... (vezi toată discuția)