avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație desfacere contract de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație desfacere contract de muncă

Bună ziua,

Acum 6 luni angajatorul mi-a suspendat unilateral contractul de muncă invocând art 50 lit. h din codul muncii. Am contestat suspendarea și dosarul încă se judecă. După trecerea celor 6 luni, în baza aceluiași temei legal, mi-au desfăcut contractul de muncă.
Întrebarea este: trebuie să depun o nouă contestație a desfacerii contractului de muncă? ce se întâmplă dacă nu contest desfacerea dar obțin anularea suspendării? mai pot fi reîncadrat în această situație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 14 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai puteti fi reincadrat .. se va modifica doar suspendarea ... ca sa fiti reincadrat trebuie sa se anuleze incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie magyari magyari Un angajat, incepand din luna aprilie nu a mai primit nici un ban, ca si salariu. Ca urmare a acestui fapt, a comunicat verbal conducerii ca nu mai este dispus ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, un salariat are zile libere fara plata in perioada 20.02.2012-16.03.2012, iar cu data de 17.03.2012 i-a incetat CIM. Incetarea CIm ii este ... (vezi toată discuția)
Demisie partea a-2-a rrod rrod am avut un coleg care a fost obligat sa-si dea demisia!!! in prima faza a ancercat sa se opuna, dar i s-a spus ca n-are rost pt. ca ,daca iar da lui somajul ar ... (vezi toată discuția)