avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare ...

Detin o casa in faza de receptie a lucrarii, dar nu am racordare la electricitate. Sunt racordat la apa si canalizare, am autorizatie de constructie, acte proprietate teren, proiect inscris la urbanism, diriginte de santier. PUZ-ul prevede utilitati in zona, dar in realitate, electrica, romgaz isi bat joc de toata lumea, iar primaria nu se implica deloc.
Nu este vina mea ca primaria a inceput cu sfarsitul, a emis auturizatii de constructie fara utilitati in zona.
Vreau sa intabulez in vederea vanzarii imobilului, cum trebuie sa procedez?
Se poate face ceva pe cale juridica?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
MihaiC2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaiC2000 , utilizator 10:07, 9 Ianuarie 2025
Multumesc pentru raspunsuri. Inchid acum aceasta conversatie care nu m-a ajutat cu nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Bransament primarie Aristocratul Aristocratul Buna ziua, In zonele rezidentiale si/sau industriale unde exista mai multe constructii, primaria are obligatia prin lege sa asigure accesul la utilitati? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa ... adina22222222 adina22222222 Buna ziua, Este legal ca un dezvoltator imobiliar sa perceapa o taxa de la cumparator (bloc nou) pentru racordarea unui apartament (nu a ... (vezi toată discuția)