avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil familie studenti! Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil familie studenti! Prenatal

Buna ziua!Am 2 intrebari:
1. Sotia mea este studenta in anul 3 si va termina in 2010 Facultatea(de Stat)......vrem sa proiectam un copil sa se nasca prin decembrie 2010-ianuarie 2011.Sotia se va inscrie la Master iar in momentul nasterii va fi masteranda!VA LUA INDEMNIZATIE?

2.Daca nu poate lua ea........se poate lua pe numele meu,fiind sotul ei?Eu fiind student la o facutate de stat, in anul 3 (la mine se fac 4 ani facultate)?
Cel mai recent răspuns: ahyle_blue_eyes , utilizator 22:15, 8 Februarie 2010
www.avocatnet.ro/content/art...
Legea nr. 257/2008 – modifica alin. (1) al art. 1 din OUG nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului
Multumesc pentru documente!
As vrea un raspuns mai concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia va putea beneficia de o indemnizatie sau de un stimulent pentru cel de al doilea copil? Pop Ana Maria Pop Ana Maria Buna. Sotia mea a nascut in noiembrie 2010, datorita faptului ca era studenta si trebuia sa-si urmeze studiile am intrat eu in concediu de crestere copil(cu ... (vezi toată discuția)
Pfa masterand si indemnizatie crestere copil casandralin casandralin Buna ziua ! Am inteles ca Guvernul a inaintat spre promulgare legea prin care mamele masterande vor primi indemnizatia de crestere a copilului (600ron). Eu ... (vezi toată discuția)