avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestație parcare neregulamentară
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestație parcare neregulamentară

Contestație proces verbal parcare neregulamentară ,
Mă poate ajuta cineva cu depunerea unei contestații pt un proces verbal eliberat de poliția locală pentru parcare neregulamentară prin care am primit amendă fără dreptul de a plăti jumătate din valoare . Care este tariful unui avocat pentru a depune aceasta contestație ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
algerob, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:26, 18 Octombrie 2024
Ce vreti sa contestati, ati parcat regulamentar?
Intrebați avocatul și veți afla tariful
Să clarificăm. Cel mai probabil ați primit amendă pentru că nu ați comunicat poliției locale datele persoanei căreia i-ați încredințat autovehiculul pentru a fi condus pe drumurile publice, persoană care, cel mai probabil, nu a parcat regulamentar. Acest tip de sancțiune nu are posibilitatea plății a jumătate din minimul amenzii, conform Codului Rutier. Dacă acesta este cazul și singurul motiv de contestare a sancțiunii este lipsa posibilității plății a jumătate din minimul amenzii, chiar dacă contestați, nu aveți șanse de reușită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda 3000 lei parcare in parc alexs25 alexs25 Buna ziua. Am si eu o problema. Recent am primit o recomandata de la politia locala Bucuresti , care imi cere sa comunic numele soferului care a condus ... (vezi toată discuția)
Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta ... Ein Mann Ein Mann Comunicarea pentru parcarea neregulamentara se poate contesta si dupa plata amenzii? In comunicare se mentioneaza ca fapta se sanctioneaza cu 435 lei si 2 ... (vezi toată discuția)
Pot sa contest procesul verbal semnat? escodido escodido M-am ales cu un proces verbal si implicit amenda de 200 lei,din cauza unei individe , care m-a blocat in parcare si careia i-am adresat injurii. Intrebarea ... (vezi toată discuția)