avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA PERIOADA DETERMINATA Buna ziua, care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA PERIOADA DETERMINATA Buna ziua, care este perioada ...

CONTRACT DE MUNCA PERIOADA DETERMINATA
Buna ziua, care este perioada cea mai scurta pe care se poate incheia un contract de munca determinata?
Cel mai recent răspuns: MNI , utilizator 08:30, 16 Octombrie 2024
1 zi.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca marcucarolina marcucarolina Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cate contracte de munca pe perioada determinata pot face unui angajat si care este perioada cea mai scurta. Va ... (vezi toată discuția)
Dupa 3 contracte de munca (perioada determinata) consecutive ... marcu.silvia marcu.silvia Dupa 3 contracte de munca (perioada determinata) consecutive (36 luni) care expira la data de 2.02.2023 si termenul de iesire la pensie cu 27.03.2023 ce fel ... (vezi toată discuția)
Angajare perioada determinata - prelungire contract padicam padicam Am angajat un baiat pe o functie pe o per det de o luna,apoi am schimbat functia si pt o alta per det tot de o luna.Acum tre sa prelungesc cim,dar vreau tot pt ... (vezi toată discuția)