avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Dreptul la imagine / brand/ recalama negativa Daca ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Dreptul la imagine / brand/ recalama negativa Daca invoci numele ...

Dreptul la imagine / brand/ recalama negativa

Daca invoci numele unui brand in comparație cu produsul tau sunt ceva probleme ?

Cînd și în ce condiții un brand se poate considera lezat și cere despăgubiri?

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:30, 16 Octombrie 2024
1. e posibil
2. oricand/ cand vrea brandul.
trebuie sa intelegeti ca reclama negativa, lezarea, etc., sunt concepte subiective. depinde de vointa celui care face chemarea in judecata si de priceperea avocatilor in argumentare si administrarea probelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale persoana juridica sau asociat? 544/2001 soare1290 soare1290 Buna ziua, O autoritate publica nu a raspuns in termenul legal si a tergiversat procesul unei solicitari de informatii in baza legii 544/2001 efectuata de o ... (vezi toată discuția)
Daune morale selena9 selena9 Sunt intr_un proces cu o persoana juridica. Am ajuns la stadiul de pretentii. Pe langa daune \"fizice\", mai sunt si morale. Stiu unde m_a afectat, dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Afirmatii calomnioase nefondate dor582004 dor582004 Buna ziua, Vin cu raugamintea de a ma ajuta intr-o problema legata de o dauna morala si anume : in urma decesului tatalui meu, exista un testament in care ... (vezi toată discuția)