avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua!Stie cineva unde se afla arhiva societatii ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua!Stie cineva unde se afla arhiva societatii de confectii ...

Buna ziua!Stie cineva unde se afla arhiva societatii de confectii COMO S.A Moreni jud.Dambovita?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 17 Octombrie 2024
Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime inainte de 1989 mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde se afla sediul unde eu am lucrat ca paznic inanul 1989-1990 la ministerul industriei usoare, perioada lucrata care im i ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu unde se pot gasi documentele de arhiva de la ... Virgil Burlacu Virgil Burlacu as doori sa stiu unde se pot gasi documentele de arhiva de la C.L.A.Medgidia, judetul Constanta, intreprinderea Automecanica Moreni, judetul Dimbovita sau SC ... (vezi toată discuția)
Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la tutunul bucuresti? ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? Mulțumesc anticipat, Sanda Nicolaescu (vezi toată discuția)