avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Locuiesc intr un oras, am domiciliul in alt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Locuiesc intr un oras, am domiciliul in alt oras,pensia o incasez ...

Locuiesc intr un oras,am domiciliul in alt oras,pensia o incasez pe card insa nu ajung lunar,doar odata pe an in orasul de domiciliu pt a ridica cuponul de pensie.Deoarece nu pot ridica lunar cuponul de pensie doar anual,poate sa mi se sisteze pensia?
Multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Paica Florica , utilizator 17:05, 18 Octombrie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] =
Ar trebui sa va ajute.
Multumesc mult,doream sa stiu daca mi se suspenda pensia daca nu ridic talonul nu sa l primesc online
Daca va faceti cont online, scapati de aceasta frica ca vi se sespenda pensia.
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar pensie la domiciliul nou in alt judet paicaflorica paicaflorica Va multumim ca existati Am cumparat o locuinta in alt judet,luna viitoare urmeaza sa incheiem contractul vanzare cumparare.Pensia o ridic cu cardul.Va rog sa ... (vezi toată discuția)