avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expropriere pentru metrou in Cluj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expropriere pentru metrou in Cluj

Expropriere pentru metrou in Cluj
Buna ziua
.Am fost instiintata in februarie ca voi fi expropriata pentru metrou,si sa eliberez obligatoriu spatiul. pana in martie(spatiu comercial+teren)ceea ce am facut.
Am dus la primarie dovada ca sunt proprietar,conform cererii lor.
In iunie fara sa ma anunte ,fara sa ma despagubeasca,au intabulat in favoarea statului roman spatiul comercial si terenul .
As fi vrut sa folosesc spatiul daca tot nu l-au platit,dar CF-ul fiind pe statul roman,nu mai primesc nici un aviz.
Ce se poate face in aceasta situatie?
Se poate actiona in instanta primaria,statul roman?
Multumesc

Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2024
claudiamihai91, utilizator
Cel mai recent răspuns: claudiamihai91 , utilizator 07:27, 19 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate aceasta este practica si nu este conforma legii. Incercati sa luati legatura cu avocat din Cluj specializat pe exproprieri si demarati actiune in instanta pentru a primi contravaloarea terenului si spatiului comercial. Daca asteptati dupa ei, vor trece ani
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur ca puteti, insa e pacat ca ati asteptat cateva luni. Vorbiti cu un avocat din zona.
Va multumesc
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curte in indiviziune din 1974 vecin demolat! - intabulare? draghicidumitruadrian draghicidumitruadrian Am urmatoarea speta: Curte in indiviziune din 1974 (doi proprietari) in 1989 a fost expropriat (vecinul) doar de casa nu si de teren de catre stat (casa a fost ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Am un srl pe care vreau să-l radiez și să trec spațiul cu terenul aferent pe numele meu Csaba Benko Csaba Benko Imposibil de Intabulat Bună Vă rog frumos dacă cineva poate să mă ajute cu o problemă cu care mă zbat de mulți ani de zile. Am un SRL pe care vreau ... (vezi toată discuția)