avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lucrez la o platformă de livrare mâncare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lucrez la o platformă de livrare mâncare

Buna seara.lucrez la o platformă de livrare mâncare,iar mai nou aplicația ne cere să plătim cu bani noștri comenzile la magazin,recuperând ulterior de la client,dar se mai întâmplă să nu iau bani de acasă ,iar daca nu am să plătesc de la mine mă scoate din program cu penalizare.este legal ce se întâmplă? Ce se poate face?mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:40, 27 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui să accepte clienți deserviți care plătesc înainte.. Daca accepta și plata ramburs să accepte și riscul. Poate au luat câteva tepe. Și încearcă să se protejeze. Dar nu te poți răzbună pe un salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vrea sa incep prin faptul că eu am lucrat pentru ... alexxx1996 alexxx1996 Buna ziua.As vrea sa incep prin faptul că eu am lucrat pentru o societate de comenzi online.Eram colector comenzi online,din cauza unor probleme și ... (vezi toată discuția)
Exceptie folosire casa de marcat lavinia.gavr lavinia.gavr Buna ziua! Va rog sa imi oferiti informatii in legatura cu o anumita situatie. Sunt administrator al unei firme. Am depus cerere la Registrul Comertului ... (vezi toată discuția)