avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce autorizatii trebuiesc pentru a vinde kurtos in fata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce autorizatii trebuiesc pentru a vinde kurtos in fata casei?

Ce autorizatii trebuiesc pentru a vinde kurtos in fata casei la tara fara rulota?
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:18, 19 Octombrie 2024
Firma inregistrata la Registrul comertului, inregistrare ca platitor de raxe si impozite la ANAF, autorizatie sanitara, autorizatie sanitar-veterinara, autorizatie de la primarie.
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)
Afacere stradala Bizau.dan Bizau.dan Bună, sunt curios ce acte necesita deschidere unei afaceri cu mâncare, stradala. Gen \"rulota\" într-un parc....conceptul e puțin mai complex la ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Frizerie/coafor infiintare srl Florihanna Florihanna Buna ziua.am calificare de frizer din Spania.am diploma de coafor,de frizer,de stilist protezisr de unghii si machiaj tot din Spania. As dori sa deschid si sa ... (vezi toată discuția)