avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am datorii la primarie e corect sa nu-mi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am datorii la primarie e corect sa nu-mi primeasca dosarul ...

Daca am datori la primarie e corect sa mumi .primeasca dosarul pentru ancalzire primaria a refuzat sami primeasca dosaru a spus sami platesc datoriile
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
Stefan117, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 22 Octombrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ba are f mare legatura! nu scrie nicaieri in norma speciala ca deroga de la cea generala. nu va mai contraziceti inutil, am avut n discutii cu curtea de conturi pe subiect iar chestiunea a fost transata inclusiv in instanta. nu se pot acorda beneficii daca nu sunt achitate datoriile
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Legea 226/2021
art. 14
(1) Ajutorul pentru încălzire se acordă pe bază de cerere și declarație pe propria răspundere privind componența familiei, veniturile acesteia și sistemul de încălzire utilizat.
...

Detalii
www.avocatnet.ro/articol_679...
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi neachitate IIB IIB Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca pentru neachitarea amenzilor datorate catre Administratia Locala se poate suspenda ajutorul ... (vezi toată discuția)
Ajutor social de incalzire Detectiv01 Detectiv01 Buna ziua As vrea sa stiu daca un solicitant de ajutor de incalzire dat de stat poate beneficia de acesta in cazul in care are de platit amenzi de ... (vezi toată discuția)
Ce aduce nou legea asistentei sociale (legea 292/2011), publicata in m.o. nr. 905/20.12.2011. Roland Mindrila Roland Mindrila În principal, noua lege reglementează următoarelor aspecte: defineşte sistemul de asistenţă socială şi componentele lui (sistemul de beneficii ... (vezi toată discuția)