avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua!Cum se poate face evacuarea unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua!Cum se poate face evacuarea unei persoane care face ...

Bună ziua!Cum se poate face evacuarea unei persoane care face scandaluri repetate,respectiv soțul care nu este trecut în contractul casei,dar i s-a reînnoit mutația?Unde trebuie sa ne adresam și dacă implica costuri pecuniare? În cât timp de la solicitare se face evacuarea? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 00:17, 19 Octombrie 2024
Nu poate fi evacuat. Doar proprietarii pot s-o facă. Cât despre scandal, acesta e contravenție, se cheamă poliția și-l amendează
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator
Costuri pecuniare exista în orice domeniu nimic nu este gratis...Aveți varianta consultării unui av ,din ce spuneți dvs nu e clar ce înseamnă contractul casei(sunteți proprietari,chiriași,locuiți în.locuinta sociala etc).Variante exista ordin protectie,divorț,evacuarea depinde.de situația dvs etc.Costurile presupun un onorariu avocat pt eventualul proces o taxa de timbru etcetc.
Nu are importanta ca are mutația la acea adresa dar depinde de multe alte aspecte si nu ați dat aici suficiente amănunte . Casa este bunul d-voastră propriu sau este achiziționată in timpul căsătoriei ? Chiar daca nu este trecut in contract , daca este cumpărată in timpul căsătoriei atunci este bun comun , trebuie sa divorțați si sa faceți partaj . Pentru început puteți obține un ordin de protecție si intre timp sa va ocupați de demersurile necesare iar indiferent de situație doar după divorț puteți lua alte măsuri . Aveți nevoie de un avocat , aici pe forum nu puteți primi decât niște sfaturi , nu se oferă consultații .
@Etsy123, eu cred ca forumista nu e sotia, ci o vecina. dar poate ma insel
Din pacate , de cele mai multe ori nu avem cum sa oferim cele mai pertinente sfaturi datorita faptului ca lipsesc informatiile esentiale si nu putem face decat niste supozitii . Se mai intampla destul de des ca utilizatorii care pun intrebari pe acest forum sa nu mai stie unde sa mearga pentru a vedea raspunsurile primite si sa vina cu completarile necesare sau sa deschida alte topinguri cu acelasi subiect in loc sa continue unde au inceput , tot din acelasi motiv . Poate ar fi necesara o rubrica de explicatii mai pe intelesul tuturor , mai mult ca sigur s-ar reduce numarul acestor situatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi recuperez casa? dada1 dada1 Buna ziua, M-am casatorit in anul 2010, stand impreuna cu sotul meu din anul 2009. Din aceasta casatorie nu a rezultat niciun copil. Am locuit in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am divorțat și m-am mutat in chirie, daca vreau ... Mariusbun4 Mariusbun4 Bună ziua ,am divorțat și m-am mutat in chirie,daca vreau pot să mă întorc în locuința care e numele meu luată pe credit,dar acolo sta fosta sotie cu ... (vezi toată discuția)
Sunt intr-o situatie neplacuta, locuiesc in casa cu ... Costica1982 Costica1982 Buna ziua,Sunt intr-o situatie neplacuta,locuiesc in casa cu mama mea(impreuna cu sotia mea si 2 copii) care este propietara in acte al terenului si are ... (vezi toată discuția)