avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Filmare radar netrimisa prin intampinare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Filmare radar netrimisa prin intampinare

Buna ziua,

In intampinarea de la politie, nu ar trebui comunicat si CD-ul sau plansele foto?
Am primit intampinare la o contestatie pentru viteza, dar nu contine proba video/foto, doar intampinarea scrisa.

Trebuie sa merg la judecatorie sa le iau separat?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2024
mariustz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 11:16, 21 Octombrie 2024
Buna ziua,

Le puteti regasi la dosarul cauzei. Mergeti si solicitati studierea dosarului la arhiva judecatoriei.

Succes!
Si legal nu trebuiau sa fie comunicate si catre mine?
Cum eu am trimis copie din toate actele in 2 exemplare, normal ar fi sa primesc si eu la fel, nu sa merg sa le vad la judecatorie si sa scot copie pe cheltuiala mea...
Totodată, nu au depus nici verificare metrologica, nici nimic. În intâmpinare la final scrie doar ca dovada o fac cu copia procesului verbal, atât, și doar ala l-am primit.
In intampinare, au dreptul sa se foloseasca de ce porbe considera ei a fi necesar pentru apararile formulate fata de contestatia dumneavoastra. Nu au obligatia sa depuna anexat intampinarii ce probe considerati dumneavoastra relevante. Daca nu au fost anexate la intampinare, inseamna ca nu le-au depus. Le puteti solicita la primul termen de judecata.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - cum pot lua cunostinta de probele din dosar? radu-s radu-s Am facut plangere contravetionala impotriva PV depasire viteza. Plangerea este facuta in alt oras decat cel de resedinta astfel ca am cerut judecarea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. am o contestatie pentru ... goldieczr goldieczr Buna ziua, doua intrebari scurte: 1. Am o contestatie pentru radar. Cum pot sa fac rost de inregistrarea video? (in contestatie este mentionat ca judecata sa ... (vezi toată discuția)
Retinere permis de conducere pentru 30 de zile ihtis ihtis am condus autoturismul personal si am depasit masina de politie (mergea pe acelasi de mers cu mine), in localitate(aveam viteza maxim 80 km-h şi poliţia avea ... (vezi toată discuția)