avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna seara, Sumele datorate ca urmare a atragerii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna seara, Sumele datorate ca urmare a atragerii raspunderii ...

Buna seara,

Sumele datorate ca urmare a atragerii raspunderii patrimoniale, se prescriu in 3 sau in 5 ani?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 09:29, 14 Noiembrie 2024
Trebuie văzută hotărârea judecătorească.
3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din cazierul fiscal julius6 julius6 Am fost inscris in cazierul fiscal ca persoana fizica urmare a atragerii răspunderii solidare cu debitorul declarat insolvabil sau insolvent, stabilită prin ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii anaf madi008 madi008 Buna ziua, am o firma pe care nu am mai avut nici un fel de activitate din 2008. I-am suspendat activitatea timp de 3 ani, dupa care nu am mai avut nici o ... (vezi toată discuția)
Atragerea răspunderii patrimoniale a administratorului Dogmatismul Dogmatismul Am fost obligat prin hotărâre Jud la plata unei sume de bani ca urmare a atragerii răspunderii patrimoniale in calitate de fost administrator al unei ... (vezi toată discuția)