avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua mă numesc Georgeta apolozan,referitor la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua mă numesc Georgeta apolozan,referitor la noua lege ...

Bună ziua mă numesc Georgeta apolozan,referitor la noua lege a pensiei din ceea ce a spus d na ministru pt persoanele cu handicap în cazul meu grad accentuat preexistent angajării,am ieșit la pensie cu legea 19 /2000 in 2007 trebuia să lucrez maxim 20 ani 2/3 limita de vârstă 50 ani eu am lucrat 33 ani 2 luni 25 zile din care 29 ani 2 luni 25 zile contributivi 3 ani grupa a 2 a și 1 an șomaj din care rezultă 33 ani 2 luni 23 zile din ce spunea d na ministru de la 1 ianuarie se dau puncte bonus sau solidaritate pt anii lucrați în condiții de handicap deasemeni pt grupa a 2a este un drept câștigat prin munca cinstită nu i normal sa nu l fure mulțumesc un răspuns va rog georgiageorgia86@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:48, 21 Octombrie 2024
Acele puncte se vor acorda doar celor ce-si vor deschide drepturile pe legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul a unei pensii geonicola geonicola Ma numesc Nicolae Gheorghe,nascut la data de 22.07.1959, am 35 ani si 6 luni vechime totala in campul muncii,din care 20 ani si 6 luni,grupa a 2-a de munca. ... (vezi toată discuția)
Pensie danoltean1993 danoltean1993 Buna ziua. Cunosc pe cineva care are peste 30 de ani lucrati din care 6 la grupa 1 si 9 la grupa 2. Precizez ca totodata am grad de handicap accentuat. Va rog ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat si grupa a ii-a de munca geonicola geonicola 2.Buna ziua! Cu mult respect pentru dumneavoastra,va rog sa-mi permiteti sa va adresez cateva intrebari. Ma numesc George Nicola,nascut la data de 22.07.1959. ... (vezi toată discuția)