avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua ,sunt in proces de partaj al unui apartament ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua ,sunt in proces de partaj al unui apartament cumpărat ...

Buna ziua ,sunt in proces de partaj al unui apartament cumpărat prin programul ,,prima casa,,de acum 9 ani. Fratele meu are rol de intervenient deoarece am avut ajutor financiar, din partea lui pentru mine ,reclamanta in dosar! Fratele a primit înștiințare de întâmpinare ,cu care este de acord și a depus actele ,dar de la pârât nu sa primit nici o comunicare către avocat.imi puteți spune va rog cum merg aceste intiintari? Cu stima , Daniela T.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:12, 21 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E greu de spus cum merg,discutați cu av (dacă aveti),verificați dosarul electronic,mergeți la arhiva sa studiați dosarul etcetc.E greu de spus care e situația mai sunt și erori când nu se comunica tuturor părților ,trebuie verificat raportat la dosarul dvs ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut un proces- contestatie la executare. am avut ... Costinmudure11 Costinmudure11 Buna ziua. Am avut un proces- contestatie la executare. Am avut un avocat care a inaintat contestatia cu care nu am mai tinut legatura. Nu am primit niciodata ... (vezi toată discuția)
Va solicit un mic ajutor cu un sfat : intampinare in procesul civil.in cate exemplare se depune la instanta ???? soparla62 soparla62 Buna ziua , intr-un proces civil intentet de prefect privind nulitate absoluta partiala titlu de proprietate. Prefectu este reclaman parati un Costica care a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! având calitatea de intervenient reclamant/intervenient ... mihaimaria mihaimaria Bună ziua! Având calitatea de Intervenient reclamant/Intervenient forțat am fost sfătuit că nu este obligatoriu să fac întâmpinare în momentul în ... (vezi toată discuția)