avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de închiriere ptr un spatiu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de închiriere ptr un spatiu

Buna seara. Am încheiat un contract de închiriere ptr un spatiu comercial ptr a deschide un salon de infrumusetare. Eu doresc sa mai împart cu alta fata spațiul. In afara de opțiunea de a discuta cu proprietarul ptr a-mi da voie sa subinchiriez, ce alta varianta mai am? Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:31, 20 Octombrie 2024
sa va asociati cu cealalta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in cazul lipsei autorizatiei isu? George3001 George3001 Buna seara. :) Recent am inchiriat un spatiu in vederea inceperii unei afaceri, respectiv un salon de infrumusetare. Spatiul inchiriat este de 65mp, totusi ... (vezi toată discuția)
Obligatii persoane fizice si persoane juridice carmen silva carmen silva S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane. La momentul respectiv contractul s-a facut astfel: " X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un spatiu pentru un punct de lucru DustSky DustSky Bună ziua,am inchiriat un spatiu pentru a putea deschide un salon de înfrumusețare însă nu-mi pot desfășura activitatea deoarece spatiul închiriat nu ... (vezi toată discuția)