avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezultat pozitiv drugtest de la tratament cu solpadeine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezultat pozitiv drugtest de la tratament cu solpadeine

Bună ziua, în data de 20.09.2024 am fost oprit de brigada rutieră, am fost supus la testul antidrog și în urma tratamentului pe care îl urmam (solpadenine care conține fosfat de codeina) rezultatul a fost pozitiv la categoria opiacee, (polițistul mi-a precizat ca v-a ieși pozitiv din cauza tratamentului) am mers la IML Mina Minovici să mi se preleveze probe biologice apoi în următoarele 48 de ore am primit un mesaj cum ca rezultatul probelor biologice a fost tot pozitiv și dreptul meu de conducere rămânând suspendat, ce aș putea face sau cum aș putea să contest rezultatul, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:18, 21 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~
Singura șansă în caz de nevinovăție este clasarea.
Însă, aveți nevoie de avocat foarte rapid și sa forțeze procurorul sa dea clasarea cât mai rapid ceea ce este cu mult mai complicat decât va puteți imagina.

Pana la clasare nu aveți drept...în clipa de fata...
O mare problemă este ca unii mai și conduc în aceasta perioada.Alta infractiune...
.
București 2024
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre ... AlinaN28 AlinaN28 Buna seara! Pe data de 17 iunie 2022 am fost oprita de catre un echipaj de politie si am efectuat un test pentru depistarea substantelor interzise ( renumitul ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot dovedi nevinovatia cu proba distrusa de anchetator? xela2you xela2you Buna ziua. Sunt implicat intr-un dosar cu trafic de etnobotanice si in situatia mea s-a procedat la interceptarea unor colete trimise prin posta rapida de ... (vezi toată discuția)