avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Eu împreună cu soția mea în timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Eu împreună cu soția mea în timpul căsătoriei ...

Bună ziua,eu împreună cu soția mea în timpul căsătoriei am fost numiți într-un testament legatari cu titlul particular sa primim o casa și un teren.Dupa decesul autorului am dezbătut succesiunea în justiție, instanta nea admis acțiunea și a constat ca atât eu cât și soția santem mostenitori testamentari ai defunctului, și a dispus ieșirea din indiviziune dintre mine soție și copii defunctului și a dispus atribuirea către mine și soție a bunurilor lăsate prin testament.
Am primit Hotărârea instantei atât eu dar și soția.As dori să-mi spuneți aceste bunuri sant bun comun sau moștenire a fiecăruia.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 16:09, 23 Octombrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nici HJ nu face mențiunile corecte, puteți să adresați instanței o cerere de clarificare a dispozitivului sau o cerere de îndreptare de eroare materială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat de mostenitor liliana szilagy liliana szilagy sunt pusa intr-o situatie putin delicata, in sensul ca particip la actiune in justitie de anulare a unui certificat de mostenitor. Prin certificatul de ... (vezi toată discuția)
...iesire din indiviziune... ContSters4579 ContSters4579 ...ce spunet, daca un sot a dobandit prin mostenire bun propriu 1/2 dintr-un imobil,si cealalta cota de 1/2 impreuna cu sotul prin intretinere bun comun, ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Inainte de 1989, mama a cumparat o casa impreuna cu tatal meu, care intre timp a decedat. Doresc sa vand aceasta casa, cum pot proceda? Mentionez ... (vezi toată discuția)