avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Am o întrebare Am făcut contestație în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Am o întrebare Am făcut contestație în calitate ...

Buna ziua Am o întrebare Am făcut contestație în calitate de victimă cod penal 199 se poate Aproba eliberarea condiționată
Cel mai recent răspuns: Ștefania_26 , utilizator 02:41, 22 Octombrie 2024
Bună ziua! Nu înțeleg exact la ce ați făcut contestație? Ce anume s-a dispus inițial și ați contestat?
Victima (persoana vătămată) nu are treabă cu liberarea condiționată a inculpatului.

Ioanagabi1 a scris:

Buna ziua Am o întrebare Am făcut contestație în calitate de victimă cod penal 199 se poate Aproba eliberarea condiționată

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea condiţionată (art.587 ncpp) eugennico eugennico Sub ce forma sau cum pot sa intervin intr-un proces de liberare conditionata eu fiind parte vatamata in procesul pentru care inculpatul este arestat (tentativa ... (vezi toată discuția)
Solicitare ordonanta. Narcisa_ Narcisa_ Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)
Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)