avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am urmatoarea situatie. Fost angajat, concediat, am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am urmatoarea situatie. Fost angajat, concediat, am contestat ...

Prezint urmatoarea situatie. Fost angajat, concediat, am contestat decizia de concediere și am castigat in primă instanță. La semnarea contactului cu avocatul ce m-a reprezentat, mi-am exprimat dorința ca onorariul cerut să acopere toți pașii până la o decizie definitivă a instanței pe această speță, convins fiind de încăpățânarea fostului angajator... Am acceptat o sumă de 8000 lei plus TVA și în plus 20% plus TVA din plata salariilor la zi, în caz de câștig. În primă instanță am câștigat ușor, fostul angajator făcând niște gafe f mari in demersurile dumnealui premergătoare concedierii l. Cu toate astea a făcut apel.
Intrebarea mea:
Dacă obiectul contractului, reprezentarea mea în fața Tribunalului s-a încheiat, acum cerându-mi aceeași sumă pentru a continua reprezentarea si la Curtea de apel, e legal ca cealaltă clauză “dacă vom continua colaborarea sau nu, dacă câștigi la Curtea de Apel va trebui să-mi platesti cei 20% plus TVA, din salarii”?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
bober17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 22 Octombrie 2024
Depinde de noul contract de asistenta juridica incheiat..
Nu am semnat un alt contract, decât cel încheiat pentru reprezentarea la Tribunal.

Cornel Vasile a scris:

Depinde de noul contract de asistenta juridica incheiat..

In acest caz, nu mai este valabila acea prevedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea deciziei de concediere si repunerea in functia anterioara AdinaF AdinaF In cazul in care ordinul de concediere al unui angajat este declarat neconstiutional de Curtea Constitutionala si anulat de Curtea de Apel Bucuresti printr-o ... (vezi toată discuția)
Sentinta irevocabila curtea de apel reangajare si plata salariilor muresan vasile muresan vasile Buna ziua. Am primit o sentinta favorabila Curtea de Apel cluj,privind anularea deciziei de concediere,reangajare si plata salariilor pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Mi se poate inchide contractul de munca fara acordul meu? eu sunt ... AlinaStefan85 AlinaStefan85 mi se poate inchide contractul de munca fara acordul meu.eu sunt in medical de azi 17.01.23 iar de la firma mi sa ca mi sa inchis contractul cu 16.01.23 desi ... (vezi toată discuția)