avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum pot obtine Decizia de Impunere ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum pot obtine Decizia de Impunere ANAF?

Cum pot obtine Decizia de Impunere ANAF pe care o am pentru neplata pe un an a CASS ? Stiu ca am o decizie deoarece am platit-o, mi-au spus functionarii ANAF de ea, dar nu am putut s-o obtin de la ei si acasa nu a venit. Cum pot obtine si o confirmare scrisa ca am platit-o ?
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:35, 22 Octombrie 2024
Mergeți la ei, la ghișeu sau la inspectorul de care apartineti și solicitați o copie și v-o listează pe loc.
Păstrați chitanta ca document doveditor al platii. Asa scrieți ca ați făcut deja plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copil irinahan irinahan Buna ziua. Am o problema, va rog sa ma lamuriti (ajutati) referitor la indemnizatie de crestere copil. Am nascut in 31 mai si trebuie sa imi depun actele ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf pt cass Carmen235 Carmen235 Bună ziua! Am primit o decizi de impunere pentru plata contribuției CASS pt 2015. Având în vedere ca eu în 2015 nu am fost în tara și nu am obtinut nici ... (vezi toată discuția)
Declaratia d220 si declaratia unica iuliana1966 iuliana1966 Buna ziua Eu am un pfa si in ianuarie am depus declaratia d220. Dupa aceea mi s_ a spus ca trebuie sa depun si declaratia unica pe care am depus_o fiind ... (vezi toată discuția)