Buna ziua.
Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu sunt plecata acum din țară și fata mea este in grija mamei mele. Fostul soț, tatăl copilului este plecat și el în altă țară. Pot face procura de aici din Germania de unde mă aflu eu acum că cea mica da poate pleca o perioada scurta de timp la tatal ei (fostul soț) in Italia?
Ce pași sunt de urmat?
Mulțumesc.
Veniti si o luati dv., cu acordul tatalui. Veniti amandoi in tara. Va pregatiti din timp pentru viitor, eventual discutati cu un avocat. Incercati o ordonanta in instanta, insa extrem de mici sansele reale in 3 saptamani. Totusi, daca scapati de unele termene procesuale, parintii sunt de acord, cu un avocat care trece peste partea administrativa, poate reusiti. E cam din scurt si trebuie sa stiti ca nu tine doar de avocat, ci si de cat de rapid colaborati si de instanta.
Mare grija la cum dati acordul.
Procura unui minor
feliciaiva
Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)