avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Cum obtin atestat grupa pe perioada cand am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Cum obtin atestat grupa pe perioada cand am lucrat ...

Buna ziua
Cum obtin atestat grupa pe perioada cand am lucrat la TCH Siriu Buzau, Perioada lucrata 1983 – 1984, un an si 7 luni. Activitatea este trecuta in cartea de munca, In perioada respective am fost ing. Stagiar
Ce document sa solicit
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Stoean.F , utilizator 07:33, 24 Octombrie 2024
Va trebui sa obtineti de la fostul angajator sau de la cei care detin arhiva acestuia o adeverinta privind perioada desfasurata in grupa de munca (document care atestă încadrarea persoanelor în fostele grupe I sau a II-a de muncă.)
Buna dimineata
Va multumesc mult pentru informatie.
O zi minunata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca silviu1958 silviu1958 In 1983 am fost incadrat la sectia Laminor 550 - Intreprinderea Otelu Rosu, ca inginer stagiar. Dupa 5 luni m-am transferat la o alta intreprindere. Va rog ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa de munca aur19 aur19 Buna Ziua, Ma numesc Aurora si ma confrunt cu problema obtinerii unei adeverinte pentru grupa de munca. Firma la care am lucrat nu mai exista. Cine mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)