avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... s-au schimbat conductele de gaz si drumul nu a fost ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

s-au schimbat conductele de gaz si drumul nu a fost readus in starea initiala - unde fac sesizare?

As vrea sa stiu si eu cum sa procedez.... la mine pe strada s-au schimbat conductele de gaz, iar ulterior drumul nu a fost readus la situatia initiala.Este cu denivelari, 2 dintre vecini chiar si-au spart baia de ulei... unde pot depune o plangere impotriva acelei firme? sau sa strang semnaturi de la toti vecinii si sa ma duc unde? ast un rasp.multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters49083 , utilizator 08:21, 9 Februarie 2010
Adresati-ca Inspectiei de Stat in Constructii. Ei sunt obligati sa verifice situatia lucrarilor.
In cazul in care se dovedeste ca drumul nu a fost readus la situatia initiala firma primeste amenda, nu? iar ceilalti vecini pot depune plangere pentru pagubele produse?
Nu numaica va fi amenda pentru nefinalizarea lucrarilor, dar va fi si obligata la terminarea acestora. puteti face o lista cu vecinii care vor sa depuna plangere. Este indicat acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea accesului pe proprietate elenastaicu elenastaicu Buna ziua, Am urmatoarea problema: la sfasitul lunii septembrie 2013, o echipa a firmei de distribuite gaz din zona, a efectuat o lucrare de raparatie ... (vezi toată discuția)
Conventie de uz si servitute pentru racord distrigaz pe strada privata Diana Cristina123 Diana Cristina123 Buna ziua! Am depus dosar la Distrigaz pentru conducta si bransament, in vederea racordarii la gaz a unei case aflata pe teren privat. Ca adresa este situata ... (vezi toată discuția)
Vecinul nu cheamã niciodatã vidanja anthynidiany anthynidiany Vecinul meu de vis-a-vis are prostul şi infectul obicei de a-şi rezolva singur problema cu apele reziduale. Drumul care duce la case noastre e un vechi canal ... (vezi toată discuția)