avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua daca nu vreau sa execut cele 20 de zile de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua daca nu vreau sa execut cele 20 de zile de preaviz ...

Bună ziua daca nu vreau sa execut cele 20 de zile de preaviz , poate să-mi desfacă contractu de munca cu litera I ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 24 Octombrie 2024
Pe durata preavizului contractul individual de muncă continuă să îşi producă toate efectele. Nerespectarea de către salariat a termenului de preaviz reprezintă abatere disciplinară, care justifică sancţionarea sa disciplinară, inclusiv prin desfacerea contractului de muncă.

In prezent, desfacerea disciplinara a c.i.m. are ca temei art.61 lit.a C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi roxanac89 roxanac89 Buna ziua! Lucrez la o firma de un an si jumatate si as dori sa plec, cu demisie la zi.Nu as dori sa stau in preaviz. Ce se poate intampla daca nu imi accepta ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca sandarmadalina sandarmadalina Buna ziua! Mi-am dat demisia de la locul de munca ( casier la o casa de pariuri) si nu am stat in preaviz 20 de zile. I-am anuntat inainte cu o saptamana ca ... (vezi toată discuția)