avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna! Daca eu imi dau demisia in ianuarie, avand 23 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna! Daca eu imi dau demisia in ianuarie, avand 23 zile concediu ...

Buna! Daca eu imi dau demisia in ianuarie, avand 23 zile concediu plus 15 ramase de anul acesta, firma unde lucrez imi va da banii pe toate aceste zile de concediu neefectuate, adica 38?
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 08:38, 25 Octombrie 2024
Da, la incetarea c.i.m. sunt obligati sa va compenseze in bani toate zilele de concediu neefectuate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din întrebarea Dvs.înțeleg așa: nr. de zile de concediu este de 23 pe an. Anul acesta, (2024) din cele 23 de zile mai aveți de efectuat 15 zile. Doriți să vă încetați activitatea în ianuarie. În această situație, da, vi se vor plăti zilele de concediu neefectuate, însă, dacă plecați în luna ianuarie 2025, NU aveți dreptul la toate cele 23 de zile de concediu care vi se cuvin pentru un an, ci la numărul de zile aferent perioadei lucrate. Dacă ianuarie lucrați luna întreagă vi se vor cuveni doar 2 zile (sau 1) de concediu. Deci vi se vor plăti cele 15 zile rîmase din 2024 + 2 (1) zile aferente anului 2025.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu neefectuat in cazul demisiei rakula14 rakula14 Buna ziua, La multi ani! As vrea sa stiu daca am dreptul la plata concediului pe 2011 in cazul in care imi dau demisia azi. Mentionez ca anul fiscal ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat florin.constantin941@yahoo.com florin.constantin941@yahoo.com Am fost angajata cu contract de munca la o primarie.Am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului,dupa care in iunie 2016 am reluat activitatea. In 30 ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna mopy mopy daca un angajat a incetat cim fara a apuca sa-si efectueze zilele de concediu cuvenite angajatorul ii va plati zilele de concediu neefectuate. Totodata ... (vezi toată discuția)