avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de managment fara plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de managment fara plata

Buna ziua!
Ma intereseaza sa inchei un contract de managment , intre firma mea, asociat unic si mine, dar fara remuneratie ( o sa dureze ceva pana o sa intre bani in firma si nu as vrea sa aduc de acasa), cel putin pentru inceput. Plus ca mai am o alta activitate si nu imi doresc sa platesc taxe de 2 ori.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2024
marianapatru, utilizator
Cel mai recent răspuns: marianapatru , utilizator 11:21, 27 Octombrie 2024
Mandatul poate fi cu titlu gratuit .

Părţile sunt libere să încheie orice contracte (şi să determine conţinutul acestora), în limitele impuse de lege, de ordinea publică şi de bunele moravuri (art. 1169 Cod Civil).
Potrivit principiului libertății contractuale persoanele au libertatea de a încheia orice tip de contract, de a stabili fondul și forma acestuia, de a delimita drepturile și obligațiile ce cad în sarcina părților contractante.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare dupa concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani Lored_anna Lored_anna Buna ziua, In luna februarie imi expira concediul pentru cresterea copilului. Am fost chemata de directorul firmei de unde am ramas in concediu si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Clauza de formare profesionala AdaL90 AdaL90 As dori sa stiu daca pot fi obligata in vreun fel de angajator sa semnez actul aditional privind formarea profesionala, la cateva luni dupa semnarea ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala soferi RuxandraLarisa RuxandraLarisa Este legal sa inchei un contract de garantie materiala cu soferii de tir?Garantia va fi retinuta pentru a acoperi amenzi de circulatie si accidente(rasturnare ... (vezi toată discuția)